Fout
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Puerto de Mazarrón" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Dagtrips

Dagtrips
U kunt bij ons ook gebruik maken van verschillende dagtripjes naar keuze.

 

Wij gidsen je dan de hele dag langs de tour die jij hebt uitgezocht. De gehele dag staat in teken van jou. Je ziet de mooiste plekjes en je schuift aan bij de echte Spaansbevolking om te genieten van overheerlijke tapas.

 

Zie hieronder voor de mogelijkheden en boek snel want in de zomer is het altijd erg druk. De tours worden alleen gedaan op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in overleg.

 

 
dagtrip Costa : 15€ pp

 

bezoek aan: Bolnuevo, Pto. deMazarron en Isla Plana

 

we gaan langs bij verschillende stranden, de boulevard en eventueel een markt.
ter info: Bolnuevo staat bekend om de fraaie rotsformaties. Pto.de Mazarron heeft een geheel vernieuwde Boulevard. Isla Plana is een van de mooiste pitoreske Spaanse kustplaatsje

 

 
dagtrip Totana : 15€ pp

 

Deze tour is alleen op woensdag beschikbaar. We bezoeken een echte Spaanse markt. En daarna brengen we een bezoekje aan de vulkanische bron. Deze natuurlijke bron bevat vele mineralen en is voor verschillende huidaandoeningen en voor de spieren erg goed. Gewoon lekker genieten dus zwemkleding mee.

 

 dagtrip Cartagena : 17,50 pp
 
Cartagena is een gemeente en havenplaats in het oosten van Spanje, in de regio Murcia, aan de Middelandse Zee. De haven van Cartagena is een van de belangrijkste havens van het land. Het historische centrum van de stad wordt omringd door vijf kleine heuvels (Molinete, Monte Sacro, Monte de San José, Despeñaperros en Monte de la Concepción), die oorspronkelijk deel uitmaakten van een schiereiland. We brengen zeker een bezoek aan het historische Romeinse theater.

 

 

dagtrip "de guns of Mazarron" : 15€ pp

 

Hoog in de bergen vlakbij het mooie rustieke plaatsje La Azohia vind je een schitterend kasteel. De Castillitos batterij (nu verlaten) is zeker een plaats van belang voor zowel militaire historici en fotografen de uitzichten over de Middellandse Zee zullen adembenemend zijn. Het fort is in de bergwand gebouwd in de stijl van een kasteel . De kern zijn twee enorme kanonnen die ooit deel uitmaakten om de kust voor Cartagena te verdedigen. Er zijn richtpunten, artillerie kamers, meldkamers, etc. (neem een zaklamp mee want een van de artillerie kamers is vrij donker).

 

dagtrips

dagtrips

Cartagena is een super mooie stad en zonder onze gids hadden we die mooie plekjes nooit
gevonden. (fam.Jansen 18-03-2012)
De vulkanische bronnen waren een aparte ervaring maar wel een hele leuke.
(fam. De Witt 04-06-2012)
Je bent in een andere wereld op het topje van de berg. Bezoek aan de "guns".
(Jan &  Ineke + kids 21-06-2012)
JoomSpirit